Buyer Persona Univerzum – videó

Square

60 perces videó a buyer persona alkotásról és gyakorlatsor, három önállóan végrehajtható gyakorlattal

Az ideális vásárló feltérképezése és megismerése az online és offline üzleti élet, az értékesítés egyik legfontosabb alapköve. A legtöbb értékesítésben elkövetett hiba visszavezethető az alábbiakra:

  • Nem megfelelő üzenet
  • Nem megfelelő áron
  • Nem megfelelő módon
  • Nem megfelelő csatornán
  • Nem megfelelő igényeket és problémákat célozva
  • Nem megfelelő nyelvezettel kommunikált ajánlat.

Hidd el, az emberek mindent IS megvesznek, ha jókor, megfelelő módon találkoznak vele. Ezek a titkos összetevők a fentiek helyes ismeretében érhetőek el számodra. A mini kurzus abban segít, hogy a NEM-ek eltűnjenek az értékesítésedből. Hogy:

Megfelelő személynek, megfelelő üzenetet, áron, módon, csatornán, a valóban fontos félelmeket és vágyakat célozva, a megfelelő nyelvezettel juttasd el az ajánlatod. Annak, aki VALÓBAN vásárolni fog tőled! 

Kinek szól?

Vállalkozóknak, akik egyszemélyes hadseregként alakítják ki a marketinget, felelősek az értékesítésért és a márka kommunikációért. Ebből ered, hogy a buyer persona hasznos eszköz a marketing, értékesítés és márka kommunikáció területén dolgozó szakemberek számára is.

A Buyer Persona Univerzum videó azoknak szól, akik hajlandóak egy 60 perces előadást végigülni, ami átadja a fontos elméleti tudást, példákon keresztül örökre megjegyezhetővé teszi azt:

  • MI ÉS MI NEM A BUYER PERSONA?
  • MI AZ A VÁSÁRLÓI TÖLCSÉR?
  • MI AZ A VÁSÁRLÓI ÚT?

Mit nyersz, ha megnézed a videót és végrehajtod a gyakolatokat?

Az a minimum, ha a videót végignézed, hogy másként fogsz tekinteni a potenciális vevőidre, a követőidre és az értékesítési folyamataidra.

Ha végrehajtod a videóban elhangzó, letölthető három gyakorlatot, akkor
a megértést követően képes leszel kézzelfogható, bankszámlán mérhető eredményeket produkálni önállóan.

A kampányaid, a posztjaid és az értékesítési landing oldalaid hatékonyabbak lesznek, nem csak többen vásárolnak majd tőled, de minőségi vásárlókat kapsz. 

A persona megértésének van egy grálja, bónusza. Mivel mélyebben megérted az embereket általa, lehetőséget kapsz a szolgáltatásod, terméked fejlesztésére. Így jobban (ki)szolgálhatod azokat az embereket, akik pénzért megoldást vásárolnak tőled. 

Hogyan használd Buyer Persona Univerzum videót? Mire jó?

A fentiek alapján a javasolt menet a következő. Nézd meg a Buyer Persona Univerzum videót és jegyzetelj közben. Teljes figyelmeddel hallgasd és nézd a videót, példák lesznek bőven. Ezt követően, lehetőség szerint egy második alkalommal – hogy ülepedhessen egy kicsit az első “lecke” – hallgasd újra a videót és ezúttal végezd is el a gyakorlatokat.

A három gyakorlat bár egymásra épül, önállóan és önmagában is hasznos. A legnagyobb hatékonyság érdekében azonban javaslom, hogy sorrendben és ha lehet egymást követő alkalmakkor végezd el őket. 

GYIK

Lesz benne ismétlés? Elhangzik olyan dolog, amit máshol olvastam?

Lesz. Az anyagot úgy raktam össze, hogy feltételezem, hogy van némi előolvasottságod, a gond azonban az, hogy nem tudod azokat használni. Olyan élő, gyakorlatias példákkal ismételjük át a vásárlói tölcsért és az utat, a buyer persona készítés alapjait, ami lehetővé teszi számodra, hogy fejből, papírok és hosszas Google keresések nélkül is könnyedén készíts el egy buyer personát vagy folyamatában tudd finomhangolni. 

Meddig lesz jó a buyer persona, amit most készítek?

Ahogy a videóban is elhangzik a buyer persona – ahogy minden ember -változik, ezért félévente, évente nem árt leporolni és aktualizálni. A videóban elhangzó gyakorlatok követésével folyamatában fogod majd az Ideális vásárlóval egyre szorosabbra fűzni a barátságod és ennek köszönhetően egyre hatékonyabbá tenni a kommunikációdat.

Mennyibe kerül?

A 65 000 Ft-os, 40 perces, egyetlen gyakorlatot tartalmazó buyer persona workshopom kivonatolt, sűrített és hatékonyabbá tett verziója lett a Buyer Persona Univerzum csomag.

Ha a videón elhangzó tudást egyéni folyamatban járnánk végig az 150 000 Ft személyes találkozói díjjal zárulna. A gyakorlatok értéke 60 000 Ft.

A teljes Buyer Persona Univerzum csomag értéke így 210 000 Ft.

Számomra és számodra is fontos, hogy egy önállóan feldolgozható, visszanézhető, gyakorlati és emlékezetes anyagot kapj. Ezért készült el rövid, tömör formátumban a

Buyer Persona Univerzum.   

EARLY DRAGON – avagy a kissárkány ár

A Buyer Persona Univerzum gyakorlatsor és videó 2020. november 10-től – 2020. December 31-ig érhető el,

az első 50 vásárló számára a 210 000 Ft helyett, 9500 Ft-ért, azaz kissárkány (early dragon) áron érhető el.

Miért 50 vásárló? Instagramon most 400 követőm van és szeretném, ha ezek az alapok a lehető legtöbb vállalkozó ismerősöm fejében, zsebében ott lennének.

A videót november 10. és 30. között hirdetni is fogom. Kérlek, döntsd el mekkora lehet rá az érdeklődés és megéri-e várni. Ha úgy érzed, szeretnél az első 50 kissárkány egyike lenni, akkor rendeld meg most a hozzáférésed:

[contact-form-7 404 "Nem található"]

Ha mégis jövőre hagynád inkább, hogy a marketinged ezen területét rendbe tedd, akkor jó ha tudod: 2021. Január 1-től március 31-ig lesz megvásárolható az anyag az eredeti ár feléért 105 000 Ft-ért.