Önismereti játék alkalmak - lassulj és fedezd fel magad

Időtartam: 1-1,5 óra

Maximális létszám: 6 fő

Résztvételi díj: 4500 Ft

  1. alkalom

Időpont: 2024. március 12. kedd 16:00-17:30

Játék: Belső Galaxis

Helyszín: Inside Közösségi tér: 1034, Budapest Lehet utca 14.

 

BELSŐ GALAXIS

“Ebben a játékban egy általad választott önismereti témára fókuszálva, a saját lelked körül indulhatsz utazásra, de úgy is mondhatnánk, galaktikus kalandra. Tegyél fel egy kérdést, ami igazán foglalkoztat és játssz vele az önismeret bolygóin – miközben egyre mélyebben ráhangolódsz magadra és játékostársaidra.

Mi az a kérdés, amire őszintén keresed a választ önmagaddal kapcsolatban? Mi az, ami most a leginkább tovább segítene téged az utadon? Mi minden játék végén árnyaltabban láttuk a saját kérdésünket, és nemcsak a válaszainkhoz kerültünk közelebb, hanem a játszótársainkhoz is.” Forrás: https://mitjatsszunkblog.hu/belso-galaxis/ 

Mit hozz magaddal: egy fókusztémát és az önismereti füzeted, tollat, ceruzát

 

A játékot vezeti Fézler Gina, aki 12 éve dolgozik akkreditált coachként, 2024-ben fejezi be 3 éves integrál pszichológiai tanulmányait és imád játszani. Megtartó térben, játékos formában segít közel kerülni önmagadhoz és ez ebben a gyógyító térben a játékos-társaidhoz.

 

“Számomra ez azért is egy különlegesen kedves játék, mert a játéktervezők egyik tagja személyes jóbarátom és abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy már a játék alakulásánál is kipróbálhattam, mint tesztjátékos. Ilyen rövid idő alatt még tűpontosságú területekre hívta fel a játék a figyelmem, kaptam új perspektívát a játékostársaimtól. Szeretek egy egész napot önismeretben tölteni, amitől két napig “önismereti izomlázam van”, azonban ez a játék mély, mégsem kimerítő utazásra hív. Kezdő és olyan önismereti kalandra vágyóknak ajánlom, akik egy mélyebb folyamat mellett könnyedebb módon is ránéznének egy adott témára.” – Gina

Fizetés és regisztráció

A regisztráció a fizetéssel történik. Regisztrálni az esemény napjáig lehet – kivéve, ha betelt az eseményt.

Ha a link nem aktív az, azt jelenti, hogy a helyek beteltek, valamint kövesd a Facebook eseményt amiben jelzem, ha beteltek a helyek. 

 

A regisztrációkor, mely egyben a teljes díj megfizetését is jelenti kérlek olyan adatokat adj meg kiemeleten email cím, számlázi adatok és telefonszámon, amin elérhetlek. A játék alkalom előtt 2 nappal küldök egy emlékeztetőt a hello(kukac)slowsocial.hu email címről, amiben a számlát is küldöm nekem a befizetésről.  

Scroll to Top