Olvastad vagy már többször említették neked a Mennyei próféci című könyvet? Tarts velünk 13 héten keresztül egy izgalmas önismereti úton, ahol feldolgozzuk a könyvben szereplő felismeréseket és felfedezzük, hogyan mutatkoznak meg a te életutadon. 

 

Csak 1-1 téma érdekel? 

Semmi gond, sok szeretettel várunk akár egyetlen ülésre is.

Ki vezeti a csoportot?

Szia Gina vagyok, önismerő, coach és integrál tanácsadó jelölt. A Mennyei próféciát 20-as éveim elején olvastam nem sokkal azután, hogy Amerikából és Törökországból hazatértem, ahová a “véletlen” vezetett. Mindig vezetve voltam. Szerencsésnek érzem magam, mert a felismerések olvasása előtt hittem, láttam valamiféle mintázatot az élet szövetén, ami utat mutatott emberekhez, tevékenységekhez, helyekre és mint egy finom kéz vezette az utam.

 

Ez a biztonság minden gyermek,- kamasz,- és felnőttkori sérülésem, fájdalmam, kudarcom felett őrködik és vígasztal. A célom azzal, hogy a Gyakorlati útmutatót követve végig vezessek egy csoportnyi embert a felismerések nyújtotta úton, az hogy ezt a biztonságot, bizonyosságot és ezt a megtartó belső erőt látni, érezni és használni tudd. Sok szeretettel invitálok, minden tudatos, ébredő, spirituális és önismerő egyént, hogy csatlakozzon hozzánk.

A saját önismereti utamról itt olvashatsz bővebben! (Hamarosan)

Az ülések időpontjai és témái

Hogyan zajlanak az ülések?

  • Az ülés előtt 3 nappal: A regisztrációs email címedre kapsz rövid összefoglalót az adott ülés témáiról.
  • Az ülés napján: Pontosan érkezz az Inside Közösségi térbe a kezdés előtti 10 percben. Hozz magaddal nyugodtan innivalót. Külön teremben, körbe ülve közös megosztó körök, beszélgetés és gyakorlatok várnak a nap aktuális felismerése mentén. 
  • Az ülést követő 3. napon újabb hírlevelet kapsz, amiben a felismerés egyéni tanulmányozásának gyakorlatához kapsz tippeket. 

Szükséges elolvasnom előre vagy beszerezni a könyvet?

A megértést segíti, ha már olvastad a könyvet vagy láttad a filmet, még intenzívebbé teszi a megértést, ha újra olvasod vagy menet közbe olvasod. Mindezek mellett nem feltétele a csoportos alkalmakon való részvételnek, hogy ismerd James Redfield könyvét, a Mennyei proféciát.

  • Maximális létszám: 12 fő
  • 1 alkalom időtartama: 2,5 óra + 15 perc szünet
  • Részvételi díj: 12 500 Ft/alkalom

Alkalmak:

  • Március 26. kedd 15:00-17:30 – A kritikus tömeg: az életünket formáló véletlenek
  • Április 2. kedd 15:00-17:30

“Újfajta tudatosodás megy végbe az emberi kultúrában. Ezt az ébredést az hozza létre, hogy eléri a kritikus tömeget azoknak az embereknek a száma, akik életüket spirituális kibontakozásának tekintik – olyan utazásnak, amelyben rejtélyes véletlenek az útjelzők.”.

Ha ezt olvasod, könnyen lehet, hogy ez is egy jel, amire a lelked hív, mutat: Lépj rá erre az ösvényre.

Fizetés és regisztráció

A regisztráció a fizetéssel történik. Regisztrálni az esemény napjáig lehet – kivéve, ha betelt az eseményt.

Ha a link nem aktív az, azt jelenti, hogy a helyek beteltek, valamint kövesd a Facebook eseményt amiben jelzem, ha beteltek a helyek. 

 

A regisztrációkor, mely egyben a teljes díj megfizetését is jelenti kérlek olyan adatokat adj meg kiemeleten email cím, számlázi adatok és telefonszámon, amin elérhetlek. A játék alkalom előtt 2 nappal küldök egy emlékeztetőt a hello(kukac)slowsocial.hu email címről, amiben a számlát is küldöm nekem a befizetésről.  

Scroll to Top