Lassító Évkör

A Lassítókör az évkerék slow életmód által ihletett programja, amit áthat a lassú mozgás, az integrál pszichológia, az Enneagram és Lise Bourbeau 5 sebének elmélete. Mély személyes tapasztalatokra több mint 12 év coachingban szerzett gyakorlatra és a slow mozgalom alapelveire építve egy éves Odüsszeára hívlak.

 

Miért November? Introspektív, önmegfigyelés. Honnan jövök? Kit hagyok hátra? Az ősz kiváló alkalom arra, hogy lassíts, hogy ne vonják el a világ harsogó színei, illatai és kalandra hívó tettei a figyelmed önmagadról.

benches, autumn, park-560435.jpg

Egy olyan világban, amely állandóan többet, gyorsabbat és hangosabban követel, a lélek gyakran nyugalomra, megértésre és mély kapcsolatra vágyik. A Lassítókör a kelta életkerék gazdag hagyományaiban, az integrált pszichológiai keretekben és slow értékek bölcsességéből hajtott gyökeret. Célja, hogy egy éven át tartó átalakuláson át vezessen el ahhoz az élethez, ahol átéled, hogy nem több pénz pénzre, időre, energiára van szükséged. 

2023. november 10. - 2024. november 1.

Érintett élet-területek

Kapcsolatok

Egészséges kapcsolatok kiépítése, kapcsolati sebek megértése és a különböző személyiségtípusok kapcsolatának megtanulása.

Munka és karrier

A munkaköri szerepek összehangolása a személyes értékekkel, valamint a munkahelyi sebek és kiváltó tényezők megértése.

Személyes fejlődés

Merülj el mélyebben önmagadban a holisztikus önismereti technikák segítségével, amit különleges programokkal teszünk még mélyebbé.

Fizikai, mentális és lelki jóllét

Fedezd fel és értsd meg a mentális egészséged, a lelki sérülések sebek és a fizikai egészség kölcsönhatását. 

Spiritualitás

Kapcsolódj magasabb célhoz, értsd meg a spiritualitás helyét, mértékét az életedben.

Szabadidő, töltődés és pihenés

A nyugalom megtalálása a szabadidőben, a pihenés és felfrissülés szükségességének megértése, valamint a munka és a játék egyensúlyának megteremtése.

Hogyan zajlik a program?

Három mód közül választhatsz és a három nem zárja ki egymást! 

coffee, cup, macbook-1284041.jpg

Online - távoli - önálló

Minden héten érkezik egy hírlevél. 52 hírlevél vár rád a következő 1 évben, amiben saját magad tempójában haladhatsz előre a különböző témákban. 

 

Az anyagokhoz, a videókhoz és az irányított gyakorlatokhoz otthonod kényelméből férsz hozz. Tökéletes azok számára, akik szeretik az önálló tanulást vagy nem tudják megoldani a személyes jelenlétet.

 

A hírlevél egyirányúsága miatt első sorban elméleti tudást szerezhetsz és elképzelhető, hogy óvatosabb módon állsz neki a változásnak. 

Élő - csoportos - gyógyító

Csatlakozz a 2 hetente tartott ÉLŐ találkozókhoz Budapesten, oszd meg gondolataid, és éld át a közösség erejét.

 

Fontos: a csoporthoz való csatlakozás komoly elköteleződést jelent, amivel vállalod, hogy legalább 3 hónapig (12 egymást követő alkalom) benne maradsz a csoportban.

Csoporthoz csatlakozni vagy onnan lecsatlakozni menet közben 2024 februárban és májusban van lehetőség.

 

Ideális azok számára, akik hasonló gondolkodású egyének közösségét keresik. Csoport létszám: 4-6 fő.

Élő - személyes - dinamikus

Heti rendszeres beszélgetésekkel és személyre szabott coaching gyakorlatokkal várlak.

 

A személyes, dinamikus találkozók segítenek feldolgozni, oldani mélyen berögzült sémákat a párkapcsolattal, önmagaddal, képességeiddel vagy pénzszerzési lehetőségeiddel kapcsolatosak.

 

A személyes programot kifejezetten ajánlom kapcsolatban élőknek (gyertek mind) és ha bármilyen kisebbséghez tartozol ma Magyarországon. 

 

Egyéni vállalkozóknak akik erősen a digitális marketingre, közösségi médiára támaszkodó

Induljunk el az úton! Feliratkozom!

* indicates required
Ide fogom küldeni az emailt
/( mm / dd )

Kérlek jelezd, hogyan szeretnéd ha a Slow Social tartaná a kapcsolatot veled:

Bármikor leiratkozhatsz, ha a levelek alján található Leiratkozás gombra kattintasz. Az adatkezeléssel kapcsolatos információkért kérlek látogasd meg a weboldalt.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Intuit Mailchimp

Scroll to Top