Elmész otthonról hogy lassíts, töltődj, de aztán hazaérve ugyanott találod magad?

Az otthoni coaching program célja az, hogy megértsük, hogyan befolyásolja az otthonod az életedet. Az egyéni coaching folyamat során együtt dolgozunk az életedet befolyásoló tényezők feltérképezésén, az akadályok átkeretezésén és megszüntetésén. 

Fgeorgina_modern_woman_at_home_230cd057-6f5d-4242-a518-dfab520bb724

Élettér & fókusz

Az otthoni coaching lehetőséget ad arra, hogy a saját otthonodban mutass rá azokra az életmódodban, életedben jelentkező területekre, eseményekre, amik kibillentenek.

Idő & hatékonyság

Nem kell időt töltened az utazással, kényelmesen felkészülhetsz az ülésre. Az otthoni terep lehetőséget ad arra, hogy jobban fókuszálj a coachingra és a saját érzelmeidre.

Lényeglátás kerülőutak nélkül

A környezeted mesél rólad. Coachként így gyorsabban megismerhetem a személyiséged, érdeklődési köröd és életstílusod.

Az otthoni coaching program 5 ülésből áll, és az alábbiakat foglalja magában:

Találkozó az otthonodban

Az első ülésen találkozunk az otthonodban, és felfedezzük, milyen környezetben élsz. Megvizsgáljuk az otthonodat, és megpróbáljuk megérteni, hogyan hat az életedre. Beszélgetünk az otthonod jelentőségéről és arról, hogyan befolyásolja a mindennapi életedet.

Életstílus értékelése

Az második ülés során áttekintjük az életstílusodat, és feltérképezzük, milyen dolgok gyorsítják vagy lassítják az életedet. A cél az, hogy megértsük, hogyan befolyásolják a külső tényezők az életedet, és hogyan lehetne ezeket az elemeket jobban kezelni.

Életcél és értékek meghatározása

A harmadik ülésen az életcélod meghatározásával foglalkozunk. Megvizsgáljuk, hogy milyen dolgok fontosak számodra, és hogyan tudod ezeket az értékeket integrálni az életedbe. Azon dolgozunk, hogy megértsük, hogyan tudod életedet olyan irányba terelni, ami megfelel az értékeidnek.

Erőforrások és énerő erősítés

A negyedik ülés során felfedezzük az erőforrásaidat és az énerődet. Azon dolgozunk, hogy hogyan tudod kihasználni a meglévő erőforrásaidat és hogyan tudod az énerődet megerősíteni a céljaid eléréséhez.

Célok megvalósítása

Az utolsó ülésen megbeszéljük, hogyan tudod elérni a kitűzött célokat. Kielemezzük, hogy milyen lépésekre van szükség, és hogyan tudod ezeket a lépéseket megvalósítani a mindennapi életedben.

Az otthonod az életed tükre.

Ez az egyedülálló coaching forma lehetővé teszi, hogy a személyesen találkozások alkalmával mélyebb megértést szerezzünk arról, hogy hogyan befolyásolja a környezet amiben élsz az életedet és milyen tényezők befolyásolják. 

Meddig várod, hogy magától változzon a helyzet?

Bátran vállalni az igényeink a legmodernebb dolog, ami ma egy nő tehet.

A célom az, hogy segítsek neked felfedezni azokat az apró részleteket, amelyeket talán nem vennél észre másképp.

Azonosítjuk az olyan elemeket, amelyek pozitívan vagy negatívan befolyásolják az életedet, hogy hatékonyabban kezeld a stresszt, élvezd mindennapokat otthon és a négy falon kívül. Javítsd a kapcsolataidat, és legyen több energiád önmagadra és a számodra igazán fontos dolgokra. 

Ha szeretnéd jobban megérteni magadat és az életedet, akkor ne habozz felvenni velem a kapcsolatot. 

Üdvözlettel,

Scroll to Top