Élvezd az utazást, ne csak a célba érést

A „Slow Living Oracle Deck” egy 66 kártyából álló csomag, amelynek célja, hogy segítsen beépíteni a lassú életvitel, a tudatosság és a lassú mozgás elveit a mindennapi életedbe. Minden kártya egyedi üzenetet vagy gyakorlatot rejt, amely segít lelassítani, jelen lenni és egyensúlyt találni elfoglalt, állandó rohanásban telő hétköznapokban!

Napi egy kártya - 10 perc gondolkodás arról, mit is jelent neked a "lassítás". Ennyire van szükség ahhoz, hogy tudatos, lassú irányba tereld a mindennapjaid.

A kártya egyszerű használata

A pakli használata kártyák megkeverésével kezdődik. Ezután válassz ki egy-egy kártyát, amelyre az adott napon összpontosíthatsz. Szánj pár percet a kártyán lévő kép tanulmányozására vagy olvass a kártyához kapcsolódó gyakorlatot a weboldalon.

Véletlenszerűen is húzhatsz egy kártyát, hogy inspirációt és útmutatást kapj a naphoz.

A pakli olyan témákra fókuszáltan készült, mint a tudatosság, a hála, az öngondoskodás és a természettel való kapcsolat. Használd a paklit napi emlékeztetőként, hogy lelassíts és jelen legyél az életedben.  Ne felejts el időt szánni magadra és légy türelmes miközben azon dolgozol, hogy a slow értékeket beépítsd a napi rutinodba.

Legyen ez a pakli hasznos eszköz a tudatosabb, békésebb és kiegyensúlyozottabb élet felé vezető úton.

A kártyákat meditációhoz vagy naplóíráshoz is használhatod. Csak keverd össze a kártyákat, és készítse saját egyedi "kirakásokat" magadnak!

A kártyacsomag Budapesten a 3. kerületben vagy a belvárosban személyesen vehető át 0 Ft szállítási díjjal vagy FoxPost automatába kérhető Magyarországon belül, ami + 2000 Ft

Scroll to Top