Slow Coaching

Square

Miről szól?

Arról, hogyan alakítsd át a pörgő, sürgő-forgó életed egy kellemes tempóban haladó, mély, nyugodt életté úgy, hogy közben a siker, az eredmények, az anyagi és lelki jóllét is megmarad. Sőt megkockáztatom, hogy igazán élvezni csak a coaching után kezded majd el, amit csinálsz.

A “lassítás” nem egy bizonyos életterületre koncentrál. Inkább arra az életterületre, ahol lassítani érdemes és kell. A Slow Coaching során megtanulsz visszaváltani és aztán ezt a képességed az életed bármely területén tudod majd alkalmazni.

A lassítás tanulható képesség, amihez először meg kell értenünk, hogy miért van rá szükségünk és életünk mely területén van rá szükségünk. Be kell mérnünk a saját tempónk és újra kell hangolni a sebességmérőnket.

Mindezt kérdésekkel, beszélgetéssel és végrehajtandó feladatokkal tesszük.

Mennyi idő?

A folyamat: A klasszikus életmód vagy életvezetési coachinghoz hasonlóan az ideális ülésszám 4-8 között van, de semmiképpen sem haladja meg a 12. Két ülés között minimum 7, maximum 10 nap telik el. Egy ülés 90 perc hosszú.

A konzultáció: Ha még nem vagy biztos benne, hogy ez a dolog neked való vagy szeretnél csak egy jót beszélgetni az életed jelenlegi tempójáról, akkor lehetőséged van egy személyes vagy online konzultációra is. A konzultációra hozhatsz egy konkrét problémát vagy területet, de felülnézetből ránézhetünk az élet-tempódra is. Tulajdonképpen minden coaching folyamat ezzel kezdődik. A konzultáció időtartama 90, maximum 120 perc.

A coaching az alábbi kérdések esetében lehet hatásos:

  • Miért érzem azt, hogy az elmúlt 3 év elrepült és én lemaradtam róla?
  • Hogyan tudnék megfontoltabb, nyugodtabb döntéseket hozni?
  • Hogyan kezeljem a napi rohanást és az általa okozott stresszt?
  • Hogyan lassítsak és legyek jelen a magánéletemben?
  • Hogyan javíthatnám az életminőségemet úgy, hogy ne kelljen az életem 70% átalakítanom?
  • Hogyan tudom kiegyensúlyozni a munkát és a magánéletet?
  • Hogyan legyek tudatosabb szakmailag?

Mi jellemzi a coaching folyamatot?

  • Ketten vagyunk, csak te és én. Alapszabályunk az őszinteség. Mindent megteszek azért, hogy rászolgáljak a bizalmadra és őszintén elmond nekem hogyan érzed magad, milyen életre vágysz. Így maximálisan egy adott problémára és annak meg,- feloldására tudunk összpontosítani.
  • coaching teljes mértékben testreszabott.
  • coaching megoldásorientált tanácsadási eszköz*, mely egy előre megállapodott időkereten belül (4-8 alkalom) törekszik a kitűzött célok elérésére. Ennek eredményessége nagyban függ tőled, a kezdeményezőképességedtől és elkötelezettségedtől.

*tanácsadás = közös gondolkodás, ami során a tanácskérő megtanulja a problémamegoldás alapvető lépéseit, átérzi és átéli a döntések következményeit. A tanácsadási módszerek / Dr. Budavári-Takács Ildikó (2011)

 

 

Mennyibe kerül?

Egy alkalmas konzultáció: 15 000 Ft – 1x 90 perc

A coaching folyamat a 8. alkalomig 15 000 Ft/alkalom (90 perc), 9-12. alkalom azt követően 10 000 Ft/alkalom.

Bejelentkezés 2021. márciusi 31-ig nincs szabadidőpont.

 

Kérdésed lenne vagy jelentkeznél, kérlek fordulj hozzám bizalommal:

[contact-form-7 404 "Nem található"]