Így éltétek meg

Square

Úristen valami fantasztikus felismeréseket hozott már ez az egy alkalom is! Ne habozzatok, használjátok ki ti is ezt a fantasztikus lehetőséget! Ezúton is köszönöm!!

Csákóné Balla Erzsébet – Tobbmintfozes.hu

Gina egyszerre felemelően kreatív és végtelenül őszinte ember, akivel folyamatosan keresem a lehetőséget az újabb közös munkára. A projektjeire tulajdonosi szemlélettel és szívvel tekint és számomra fantasztikus az a kitartás amivel dolgozik. Kiváló fotós, remek coach és a social branding szakértője.

Győri-Nádai Réka – Mit játsszunk?

Gina az egyik legjobb döntésem volt az életemben és a vállalkozásomfejlesztésében. Mélyen mindig egy olyan személyt kerestem, aki több aspektusban tud segíteni a vállalkozásom kipofozására ugyanakkor érti, hogy milyen az, amikor az ember szívvel-lélekkel énmárkát csinál. A kezdeti romokbahevert vállalkozásomat szèp lassan, de annál nagyobb türelemmel és szakmaisegítséggel éltettük újra, de most màr a social slow elgondolás szerint. Egyszerűen minden , ami a közös együttmüködésünk előtti állapotok voltak, úgy most minden a helyére került. Mint például: buyer personal részletes kidolgozása, kampánytervezés, a social media posztok, a vállalkozásom stratégiája, a termékeim összefűzése és a weblapom struktúràlt felépítése szövegileg és logikus elrendezés szerint. Ginán kivül ezekre egy olyan embert sem találtam, aki minden oldalról segíteni tudott volna és ezt hatalmas lehetőségnek és szerencsének könyveltem el.- Ezek pontosan azok a tartóoszlopok egy énmàrkás vállalkozáshoz, ami elengedhetetlenek, ha az ember azt szeretné, hogy jól müködjön ès menjen is. Rengeteg mindent tanultam azidő alatt, amíg együtt dolgoztunk és bàr megfordultam több szakembernél, de senki nem tudott olyan sok segítséget adni, mint Gina. Mindig felkészült a konzultációk előtt és bármilyen probléma felmerült, akkor azt igyekezett helyben megoldania, hogy gördülékenyen menjen tovább a munka. Minden olyan vállalkozónak teljes szívemből ajánlom, akik énmárkát csinálnak, szeretnèk egyszer és mindenkorra gatyábaràzni a vállalkozásukat és ehhez egy csupaszív, türelmes és megbízható mentort keresnek. Ginában minden egyesül ahhoz, hogy a Te vállalkozásodat biztos alapokra helyezd. Én biztos őt fogom mindig ajánlani! Te mire vàrsz még?

Tótfalusi Alexa – Fenékformálás.hu

Gina nagyon rugalmas volt és kora reggel tudtunk konzultálni, ami külön nagy segítség volt Nekem. Általában hatalmas ötlet áradat kavarog a fejemben, most ez még extrémebb. Nagyon szükségem volt erre az 1 órára. Elkezdtük kibogozni a szálakat és úgy érzem segített irányba állítani a gondolatokat. Kaptam to do tervet és kreatív ötleteket, ebben nagyon jó Gina Végre elindult a kommunikáció is az oldalamon. Nagyon inspirált lettem. Köszönöm a lehetőséget és ajánlom, hogy próbáld ki Te is!

Horváth Barbara – Skinspirtation.hu

Gina hihetetlenül inspiráló, nagyon jól tanít, türelmes és lelkesítő. Hatalmas tudásával segít kiigazodni a közösségi média világában, tudatosan márkát építeni. Erre aligha lettem volna képes nélküle. A programja nagyon jól átgondolt, jól strukturált, ami nekem nagy biztonságot és átláthatóságot ad. Eddig nem volt még olyan helyzet, hogy ha elakadtam, ne tudott volna azonnal egy kreatív ötlettel újra életre kelteni. Hálásan köszönöm!

Vidákovics Ágnes – Integrál Önismereti Tanácsadó és Asztrozófus

Mindent amit a marketingről és social media megjelenésekről tudok, Ginától tanultam! Lelkiismeretes hozzáállásának hála,
biztos alapokon nyugszik tudásom amihez bármikor visszanyúlhatok. Gina értéket ad és jól, érthetően tanít. Érezhető, hogy számára a prioritás, az ügyfeleinek segítése minden rendelkezésére álló eszközzel. Figyel, meghallgat, kérdez, feltár, segít választ keresni és találni. Szívből ajánlom őt a pályakezdőknek!

Ferenczy Andrea – Integrál Párkapcsolati Tanácsadó – FerenczyAndrea.hu

Ginának köszönhetően megtanultam, hogyan lehet a social mediát tudatosan, a saját céljaimnak megfelelően használni, úgy, hogy közben ne “megcsináltnak”, marketing-szagúnak érezzem ezt, hanem hiteles maradjak önmagam számára is. Nagyon inspiráló együtt dolgozni! Köszönöm!

Samodai Katalin – integrál önismereti tanácsadó, családállító – SamodaiKatalin.hu

Saját vállalkozásom megtervezése idején tudtam, hogy lesz online munka, de hogy ennyi?! Gina mindenben segített és a legjobb, hogy tanított is! Nem csak megoldotta helyettem a feladatokat. Így az együttműködésnek hála egyre magabiztosabban kezelem az online marketing eszközöket és a wordpresst. Megmutatta hogyan kommunikáljak a közönségem felé, és mi fán terem például egy kampány felépítése. Leginkább azért ajánlom a programot mert lerövidíted vele a tanulási folyamatokat, ezzel időt nyersz magadnak!

Czimmer Patrik – Személyi edző – CzimmerPatrik.hu