slow social tervező

Slow Social tervező

A Slow Social tervező egy heti tervező, ami abban segít, hogy céltudatosan ülj le az adott héten. Pontosan tudd, milyen problémára keresel megoldást vagy milyen tartalmat szeretnél gyártani. A tervező feladata, hogy követhetővé és ezáltal könnyen teljesíthetővé tegye számodra a Slow Social rendszer rutinná alakítását.

TÖLTSD LE INNEN A SLOW SOCIAL TERVEZŐ PDF VERZIÓJÁT

Miért tervezzek hetente?

Gondolj úgy a tervezőre, mint egy edzésterve. Melyik nap jön a lábnap, melyik nap a has vagy a popsi? A napi teendők, magánéleti és üzleti teendők mellett nem egyszerű a tartalomgyártásra, a közösségi médiára is időt szakítani. A heti tervezéssel az időd tudatos beosztásával megnöveled az esélyét annak, hogy valóban haladj és olyan dolgokkal foglalkozz, amik előre visszik a vállalkozásod.

Mit írjak a tervezőbe?

Slow Social tervezőA tervezőbe rögzítsd a napot és a dátumot, amikor az adott Slow Social szakaszra (Inspiráció, tervezés, megvalósítás és ellenőrzés) időt fogsz fordítani. Attól függően, igényleg-e és tudod-e tartani az beírt időpontot írd be az idősávot, amikor sort kerítesz a szakaszokra. Írd meg, mi lesz az a téma, amivel az adott szakasznál foglalkozni fogsz. Kulcsszavakat, kérdéseket, ötleteket, teendőket írj fel. Emlékezz rá, hogy a kevesebb több és nem szükséges egy havi teendőt a hetedbe beszuszakolni. Javaslom, hogy 1, de maximum 3 témát, teendőt írj be.

Példa a tervező kitöltésére:

INSPIRÁCIÓ

2021.08.09. hétfő

Irányított inspirációra szánok időt, amikor 60 percben az Instagramon fogok keresni Buyer Persona témában design megoldásokat, szövegeket és hahstageket. Ősszel szeretném frissíteni a kurzusom és ehhez keresek inspirációt.

TERVEZÉS

2021.08.10. kedd – Minimum 90 perc

  1. Átnézem a kurzus jelenlegi állását és landing oldalt. >>> Lista arról mit kell változtatni.
  2. Megtervezem, hogy a kurzust hogyan fogom promótálni az Instagramon és a Facebookon. >>> Lista arról, milyen posztokat és tartalmat kell készíteni. Ütemezés elkészítése.

MEGVALÓSÍTÁS

2021.08.12. csütörtök – 10:00-14:00

  1. Szeptemberi sztorik elkészítése Canvában (35 perc)
  2. Landing oldal szövegének átírása (25-45 perc)
  3. Kurzushoz grafikák készítése (3 db)
  4. Kurzus promóciós posztok (kampány) design ötletek, próbák
  5. 3 db augusztusi statikus posztok időzítése 810 perc)

KONTROLL

2021.08.13. péntek 

Új követők átnézése és kommentelés, 100 fős excel frissítés & augusztusi posztok értékelése /  60 perc

Ha egyedül nem boldogulsz, 5 alkalmas személyes mentoring keretein belül segítek rutinná alakítani a slow social rendszerét és tudatossá, könnyűvé tenni a közösségi média jelenléted.

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

Scroll to Top